پلیمر های رسانا / پوششهای پلیمری رسانا و بازار رو به رشد این پلیمرها و جایگزینی با فلزات
بنقل از گروه ترجمه و تولید محتوا در بسپار : پلیمرهای رسانا موادی آلی بوده که قابلیت عبور جریان الکتریکی را دارا هستند.
این پلیمرها میتوانند رساناییهایی در حد فلزات ایجاد کرده و یا نیمه رسانا باشند. این خواص رسانایی میتواند با استفاده از روشهای سنتز آلی به میزان دلخواه تنظیم شود. یکی از مهم ترین ویژگیهای این مواد قابلیت فرآیندپذیری در حالت پراکنده شده (Dispersion) میباشد.
پوششهای رسانای بسپاری یا پلیمرهای رسانا میتوانند برخی از بسپارهای پایه نظیر پلی آنیلین، پلی پیرول و یا پلی استیلن باشند. از جمله کاربردهای بسپارهای پوششی رسانا میتوان به حسگرهای (Sensors) معمول یا زیست حسگرها، مواد الکتریکی و نوری، ابرخازنها (Super capacitor)، کاشتهای زیستی (Bio implant) و محافظت کنندههای خوردگی در کاربردهای ذخیرهی انرژی نام برد.
طبق گزارش منتشر شده از Future Market Insights نیازهای رو به رشد پوششهای بسپارهای رسانا در کاربردهای الکتریکی و الکترونیکی موجب حرکت به سمت جلوی بازار این محصولات شده است. در واقع پلیمرهای رسانا در حال جایگزینی فلزات و سایر آمیزههای رسانا بوده چراکه در کاربردهای مورد نظر بسیار سبک وزنتر میباشند. این پلیمرهای رسانا سمیت کمتری داشته و نسبت به فلزات آسیب کمتری را به محیط زیست وارد میسازد.
به دلیل مزایای ذکر شده از این مواد در نمایشگرهای مسطح رایانهها و تلفنهای همراه بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. از طرف دیگر نیازهای رو به رشد پوششهای بسپاری رسانا در کاربردهای سلولهای خورشیدی به رشد بازار این محصولات بسیار کمک خواهد کرد.
انجمن مواد الکترونیکی آلی (Organic Electronics Association) یا OEA در حال گسترش مصرف نیمهرساناهای آلی در این کاربردها میباشد. نیمه رساناهای آلی تداخل الکترومغناطیسی بهبود یافتهتری را ایجاد کرده و تخلیهی بار مناسبتری را نسبت به سایر مواد نیمه رسانا انجام میدهند.
منبع : iranpolymer.com
بکوشش : واحد کنترول کیفیت شرکت پلی اتیلن نوین
شرکت پلی اتیلن نوین تولیدکننده انواع مخازن ,وان و سبد های پلیمری از ۳۰ تا ۲۰۰۰۰ لیتر
0 comments